برگزاری جلسه ریاست با کارکنان در واحد دماوند
در نخستین روز از هفته جاری و پس از اتمام تعطیلات عید سعید فطر،جلسه مشترک رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با کارکنان این دانشگاه در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه معاونین واحد به بیان گزارش از حوزه فعالیت خود و برنامه کاری هر معاونت تا پایان سال پرداختند.

بحث ادغام پردیس علوم و تحقیقات با واحد دماوند،تغییر ساعت کاری و اجباری شدن کار در روزهای پنجشنبه،انتقال کارکنان به ساختمان اداری در حال احداث در آینده نزدیک،افتتاح چند ساختمان در شهریور ماه،آغاز احداث مسجد دانشگاه،فعالیت های فرهنگی-پژوهشی و آموزشی دانشگاه و ده ها موضوع دیگر،مواردی بود که معاونین واحد دماوند بیان داشتند.

در پایان جلسه دکتر صفری رئیس واحد دماوند،ضمن تشکر از زحمات انجام شده توسط معاونین و کارکنان،ضمن جمع بندی سخنان معاونین توضیحات تکمیلی و موارد ویژه ای را توضیح داد.

وی اظهارداشت:داشتن نظم و انضباط،وجدان کاری،توجه به دانشجو و انجام به موقع امور،توکل به خدا در کارها و حضور هرچه بیشتر در نمازهای جماعت و فعالیت های فرهنگی دانشگاه،امر به معروف و نهی از منکر و بحث حجاب و عفاف از اولویت های کار در دانشگاه است.

وی همچنین از پذیرش دانشجوی دکتری در رشته های مکانیک،برق،حسابداری،محیط زیست و مدیریت آموزشی در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار امیدواری کرد با کمک خداوند متعال و تلاش هرچه بیشتر همکاران،شاهد توسعه روز افزون واحد دماوند باشیم.

دوشنبه 20 مرداد 1393  8:37

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 24 مهر 1396  3:58:31