مراسم نورانی زیارت عاشورا در نمازخانه ساختمان جدید التاسیس اداری به همراه سخنرانی ریاست محترم واحد

همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) ، مراسم زیارت پرفیض عاشورا در محل نمازخانه ساختمان جدید التاسیس اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور کارکنان برگزار شد.

در این روز دکتر صفری پس از مراسم به سخنرانی پرداخت.

وی ضمن اشاره به حضور پرشور عزاداران حسینی در اربعین سید و سالار شهیدان ، این روز را روزی ماندگار در تاریخ اسلام دانست و اظهار داشت : تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله) در مرزهای غربی کشور و آسان گیری ماموران مرزبانی برای تردد زائران ایرانی ، باعث حضور بسیار پرشور عزاداران در کربلای معلی شد که عظمت و قدرت تشیع را به تصویر کشید.

رئیس واحد دماوند افزود : این حرکت عظیم را می توان نوعی مبارزه تبلیغاتی و هشدار جدی به تروریست های مزدور داعش دانست.

وی در ادامه اظهار داشت : نکته جالب دیگر در روز اربعین که بنده خود از نزدیک شاهد آن بودم معنویت و فداکاری مردم بود. به صورتی که هر کس هر آنچه که در توان داشت برای خدمت به زائران حسینی استفاده می کرد و این اتفاق بسیار بزرگی بود.

دکتر صفری در ادامه سخنان خود به رشد و سازندگی مداوم این واحد دانشگاهی اشاره نمود و اظهار داشت : ساختمان های اداری و ورزشی با سختی های خاص خود و با تلاش نیروهای عمرانی واحد آماده بهره برداری شد و ما از این بابت خداوند را شاکریم.

وی افزود : بخش های بایگانی آموزش و امور فارغ التحصیلان نیز در آینده نزدیک به ساختمان اداری منتقل می شوند و فرایند انتقال کامل خواهد شد.همچنین در آینده نزدیک کتابخانه واحد از ساختمان شماره 3 به ساختمان شماره 2 منتقل می شودو فضای کنونی کتابخانه به کلاس های آموزشی تبدیل خواهد شد.

رئیس واحد دماوند به پروژه های بعدی واحد اشاره و بیان داشت : پروژه مسجد ، دیوار کشی و محصور نمودن بخشهایی از سایت 40 هکتاری واحد ، اجرای سیستم فاضلاب سراسری و تسویه آب برای مصارف فضای سبز ، تکمیل و آسفالت راه های دسترسی درون واحد ، ساماندهی پارکینگ های اساتید و دانشجویان و جابجایی سایتهای برق از ساختمان یک به ساختمان کارگاهی و تبدیل فضاهای موجود به کلاس آموزشی از دیگر پروژه های واحد دماوند می باشد.

دکتر صفری در پایان جلسه توصیه هایی نیز به کارکنان داشت.

وی حفظ و حراست از امکانات دفاتر اداری ، امانتداری و توجه به بیت المال ، صرفه جویی در تمامی زمینه ها به ویژه مصرف سوخت ، پاسخگویی کامل به ارباب رجوع و دانشجویان و داشتن وجدان کاری را از الزامات کار دانشگاه برشمرد.

در پایان مراسم مقرر گردید مراسم زیارت عاشورا که در روزهای پنج شنبه برگزار می شد، به دلیل کوتاه بودن ساعت کار اداری در این روز ، به روز دوشنبه هر هفته انتقال یابد.

شنبه 13 دی 1393  14:35

پنجشنبه 18 دى 1393  9:54