سخنان ریاست محترم واحد در جلسه شورای اداری شهرستان دماوند

بسم الله الرحمن الرحیم

شهر رمضان الذی انزلت فیه القرآن هدی للناس و بینات من الهدی والفرقان وجعلت فیه لیلة القدر و جعلتها خیراً من الف شهر

از خداوند متعال توفیق بهرمندی از ماه مبارک رمضان و آرزوی استجانب دعا به ویژه در شب های لیالی قدر را خواستاریم.

در ابتدا لازم می دانم از جناب آقای فرماندار و معاونت اداری و مالی ایشان به خاطر اختصاص وقت برای اینجانب و صحبت نمودن در جمع شما بزرگواران تشکر و قدردانی نمایم.

گاهی مقایسه و سختی های زندگی در نظام گذشته ( حکومت شاهنشاهی ) را باید برای نسل جوان و فرزندان بازگو نمود. مواردی همچون فضای حاکم بر ادارات ، وجود مرکزی همچون ساواک و جو خفقان در جامعه آن روز ، تا آنان بیشتر از نعمت های نظام جمهوری اسلامی ایران و برکاتش مطلع گردند تا کاهش زیاده خواهی برخی موجب نگرانی آنان نشود.

در سطح شهرستان دماوند چهار محله مرکزی را جزء شهر تلقی می نمودند و سایر بخشها از خدماتی همچون بهداشت و درمان ، ادارات ، حمل و نقل بی بهره بودند. آموزش و پرورش از سال 1341 مدرک دیپلم در سطح شهر ارائه نمود و در آن زمان تنها یک رشته تحصیلی  آن هم رشته علوم طبیعی (تجربی)  و بعد از انقلاب رشته ریاضی دایر گردید .

همه این نعمت ها و امکانات که در حال حاضر میبینید،به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که با رهبری سرنوشت ساز امام راحل ، مقام معظم رهبری (مدظله) ، مقاومت مردم و خون شهدا به ثمر نشسته است.

از نعمت های این نظام نه تنها دایر شدن یک دیپلم بلکه می توان به تحصیلات تکمیلی و وجود یکصد رشته مقطع در دوره کارشناسی، 50رشته کارشناسی ارشد و 20 رشته دکتری تخصصی در دانشگاه های رودهن ، فیروزکوه و دماوند در سطح شهرستان اشاره داشت.

رشد پروژه های عمرانی در سطح شهرستان نیز قابل تامل است ؛ در هر گوشه کنار شهر و حومه زیر ساخت های مخصوص جهت ارتقا شهر وجود دارند، ویژگی هایی همچون کشاورزی ، صنعتی ، آموزشی و گردشگری .

بواقع باید از سرمایه گذاری در بخشهای مختلف و اثر گذار شهرستان حمایت های همه جانبه صورت پذیرد که به موجب این امر ضمن عدم نارضایتی سرمایه گذاران ، جذب سرمایه گذاری های جدید نیز به منظور ارتقا شهر انجام شود.

باید توجه داشت به جهت پتانسیل مناسب و منطقه مذهبی و قدیمی شهرستان ، در انتخاب و راه اندازی پروژه های سود آور و تولیدی حساب شده و با برسی دقیق انجام شود تا شأن و نام این شهر به عنوان شهری مذهبی خدشه دار نگردد.

در زمینه ساخت و ساز ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات صورت گرفته ، نیز می بایست نظارت مداوم داشت به گونه ای که از ابتدا نسبت به ساخت ساز های متخلفین برخورد شود نه آنکه پس از اتمام پروژه نسبت به تخریب آن اقدام صورت گیرد.

در فصل تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان علاوه بر محیط های آموزشی ، والدین نیز در حفظ فرزندان خود مسئول می باشند و باید این امر نظارتی نیز فراموش نشود، مسئولیت اولیه با والدین است سپس محیط آموزشی.

در بکارگیری نیروهای انسانی از قبیل کارمند و مشاغل آزاد ، به مدرک تحصیلی حداقل دارا بودن سطح تحصیلات کارشناسی و تخصصی مطابق با مشاغل و مورد توجه قرار گیرد. شهر دماوند دارای بیش از 100 فرصت شغلی و جواز کسب از جمله دکه های مطبوعاتی ، خدماتی ، مشاوره ، رستورانها ، آژانس می باشد.

وجود دانشگاه های غیر دولتی در سطح شهرستان نعمتی برای تحصیلات فرزندان و جوانان است که باید به آن نیز اشاره نمایم. اکنون با وجود تعداد کم دانشجو در سطح کشور اکثر رشته های در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون گردیده و یا به جهت استقبال کم ، بعضی از رشته ها در حال تعطیل شدن است ولیکن هنوز استقبال از رشته های تحصیلات تکمیلی ( ارشد و دکتری) وجود دارد که با توجه به این امر ورود به این مقاطع ملزم به شرکت در آزمون ورودی است.

با توجه به سیاست های ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی ، کلیه مراکز دانشگاهی ملزم به درآمدزایی 20 درصدی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان از طریق عقد تفاهم نامه ها ، انجام و همکاری درپروژه های عمرانی و علمی،  اجاره ساختمان ها ، سالنها و غیره گردیده است.

حال با توجه به شرایط مطرح شده اگر حمایت ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت نپذیرد این واحد دانشگاهی دچار خطراتی از قبیل تعطیلی ، اخراج کارکنان و مشکلات معیشتی آنان همچون واحد های همجوار که در حال حاضر این امر در آن واحد ها انجام می پذیرد و همچنین با خطرات سیاسی و مشکلات دانشجویان و اساتید روبرو می گردیم.

در پایان آرزوی بهرمندی و استفاده معنوی از ماه مبارک رمضان را از خداوند منان خواستارم و امید آن را دارم تا بتوانیم در این ماه پر خیر برکت ضمن حضور در مساجد شهر ، از حضور پر برکت حضرت آیت ا... جوادی آملی که در این ماه میهمان این شهر هستند استفاده کافی را ببریم.

لازم به توضیح است دکتر صفری ریاست محترم واحد در پایان صحبت های خود شعری از علامه شیخ بهایی با موضوع خدمت به مردم و غافل نشدن از آن بیان داشتند.

شنبه 6 تير 1394  12:30