برگزاری جلسه ریاست با کارکنان در واحد دماوند همزمان با هفتم تیرماه

همزمان با سالروز فاجعه هفت تیر و شهادت مظلومانه شهید بهشتی و 72 تن از یاران صدیق امام خمینی(ره)،جلسه مشترک رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با کارکنان این دانشگاه در نمازخانه ساختمان آموزشی شماره یک  برگزار شد.

دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند در ابتدای این مراسم ضمن بزرگداشت مقام شامخ شهدای هفتم تیر به  جمله ای از امام راحل در خصوص مظلومیت این شهدا اشاره نمود و گفت:حضرت امام خمینی (ره) پس از این حادثه فرمودند: « ملت ایران در این واقعه، 72 نفر به عدد شهدای کربلا را از دست داد و  بهشتی خار در چشم دشمنان اسلام بود » این جمله اوج مظلومیت این شهدا را نشان می دهد و بنده امیدوارم همه ما تلاش کنیم تا در مسیر شهدا و امام شهدا حرکت کنیم و دچار تردید نشویم.

دراین جلسه دکتر صفری رئیس واحد دماوند،ضمن تشکر از زحمات انجام شده توسط معاونین و کارکنان،اظهارداشت:داشتن نظم و انضباط،وجدان کاری،توجه به دانشجو و انجام به موقع امور،توکل به خدا در کارها و حضور هرچه بیشتر در نمازهای جماعت و فعالیت های فرهنگی دانشگاه،امر به معروف و نهی از منکر و بحث حجاب و عفاف از اولویت های کار در دانشگاه است.

وی در ادامه با اشاره به طرح های تجمیع 1 و2 در مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی،گفت:واحد دماوند در طرح تجمیع یک به خوبی عمل کردو با ادغام پردیس علوم و تحقیقات در واحد دماوند باعث کاهش هزینه ها و افزایش رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه شد.

رییس واحد دماوند اضافه کرد:بهره وری بیشتر با کاهش بروکراسی اداری،صرفه جویی،چابک سازی،حذف پست های غیر ضروری،افزایش درآمد دانشگاه از طریق توسعه مباحث دانش بنیان،کاهش هزینه ها و استفاده درست از منابع از اهداف دانشگاه در طرح تجمیع 2 می باشد.

دکتر صفری اظهار امیدواری کرد دانشگاه آزاد دماوند با همکاری هرچه بیشتر کارکنان و با همدلی و همزبانی بیش از پیش کارکنان،اساتید و مسئولین،بتواند در طرح تجمیع 2 نیز موفق باشد.

در ادامه مراسم دکتر صفری بر حفظ و حراست از ساختمانهای دانشگاه،کوتاه نمودن پروسه های خدمات دانشجویی،حفظ وحدت در کارکنان،برگزاری جلسات بین کارکنان و معاونت مربوطه،تاکید بر حفظ موقعیت واحد در مجامع عمومی،توسعه رشته های ارشد و دکتری وچابک سازی سما تاکید کرد.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد با کمک خداوند متعال و تلاش هرچه بیشتر همکاران،شاهد توسعه روز افزون واحد دماوند باشیم.

پنجشنبه 11 تير 1394  10:26