تقدیر از تیم رباتیک واحد دماوند در مراسم نماز جمعه شهر

همراه با برگزاری نمایشگاه انجام شد

تقدیر از تیم رباتیک واحد دماوند در مراسم نماز جمعه شهر

از تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند پس از کسب دو مقام در مسابقات بین المللی ایران اپن در مراسم نماز جمعه شهر دماوند و با حضور مسئولان بلند پایه شهرستان تقدیر شد.

تیم ربات امدادگر واحد دماوند در کلاس جابجایی اجسام در گروه B به مقام اول و در گروه A به مقام چهارم دست یافته بود. مسابقات ایران اپن هر ساله در فروردین ماه برگزار می شود و در سالهای قبل نیز تیم های رباتیک واحد دماوند به مقامهای برتر دست می یافتند.

در مراسم نماز جمعه این هفته از آقایان امیر حسین حاجی امینی،آرش خواجه پور،مجتبی مهدی پور ، علی شیرازی، محمد علی اسفنجی ، درو بقوزیان و ایمان اسفندیار از اعضای تیم رباتیک واحد دماوند به مربی گری بابک علی عسگری، تقدیر شد. در این مراسم فرماندار، امام جمعه ، معاونین فرماندار ، روسای ادارات شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند حاضر بودند.

در کنار این مراسم نمایشگاهی از رباتهای امداد گر و مین یاب ساخته شده توسط دانشجویان و تیم های مختلف رباتیک واحد دماوند به نمایش در آمد. این دانشجویان در مسابقات رباتهای مسیر یاب واحد شناخته و گرد هم آمدند تا تیم جدیدی شکل دهند و با ساخت  اولین ربات امدادگر واحد دماوند در مسابقات بین المللی ایران اپن شرکت کردند.این دانشجویان در سال جاری در مسابقات رباتیک در کشور مکزیک هم شرکت خواهند کرد.

دانشجویان واحد دماوند در سالهای گذشته در دو گروه رباتهای مین یاب به مقام قهرمانی دست یافته بود . در مراسم نماز جمعه قاسمی فرماندار دماوند ضمن تشکر از اعضاء تیم  گفت: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد پیشرفتها و موفقیتهای بیشتر تیم رباتیک دانشگاه آزاد دماوند باشیم.

حجت الاسلام علاءالدینی امام جمعه شهرستان دماوند نیز اظهار امیدواری کرد ربات های پیشرفته تر و بهتری ساخته شود و در خدمت صنعت و تکنولوژی جامعه قرار گیرد.

سه شنبه 29 فروردين 1391  13:7

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 21 فروردين 1399  4:23:10