برگزاری جلسه هیات رئیسه با مدیران گروه در دانشگاه آزاد دماوند
برگزاری جلسه شورای مدیران گروه در دانشگاه آزاد دماوند

با حضورهیات رییسه دانشگاه و مدیران گروه های مختلف آموزشی دانشگاه آزاد واحد دماوند جلسه هماهنگی امور آموزشی نیمسال آتی  برگزار شد.

در آغاز این جلسه،دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تشکر از تلاشهای حاضرین در جلسه در طول نیمسال اول،خواستار کار و فعالیت  هر چه بیشتر مدیران برای ارتقاء هر چه بیشتر دانشگاه شد و اظهار داشت: داشتن دغدغه برای آوردن رشته های جدید، حضور هر چه بیشتر در مناسبت های ملی مذهبی ، فعال بودن درکارهای علمی بویژه در نشربات علمی و چاپ مقالات مختلف،از جمله خواسته های دانشگاه از اعضای هیات علمی و مدیران گروه می باشد.

در ادامه جلسه حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

تشکیل برخی کلاسهای ارشد ودکتری در روزهای جمعه،چگونگی جذب اساتید  حق التدریس،سیاستهای کلان جذب دانشجویان جدید،صرفه جویی درهزینه ها ،عدم جذب کارمند وهیأت علمی جدید، انتقال برخی اساتید به واحدهای دیگر، اضافه کردن رشته های جدید و جذاب، برخورد شایسته با دانشجویان، انجام فرایندهای آموزشی به وقت وبه موقع ورسیدگی کلی به تمام امور دانشجویان ازجمله مواردی بودکه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان جلسه بر مواردی همچون همکاری مدیران گروه در تصویب رشته های جدید،برگزاری آزمایشی  برخی کلاسهای مقاطع ارشد و دکتری در صورت تمایل خود دانشجویان و اساتید در روزهای جمعه، انجام بموقع کارهای آموزشی دانشجویان نظیر ثبت نام،برگزاری امتحانات و اعلام  بموقع نمره ها تاکید شد.

سه شنبه 29 دى 1394  7:57

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 22 مهر 1396  12:49:26