کارآموزی و پروژه استاد شکری نیمسال دوم 95-94

قابل توجه دانشجویانی که در ترم بهار با آقای شکری

درس کارورزی یا پروژه اخذ نموده‌اند.

زمان تحویل پروژه و کارورزی، روز سه‌شنبه 29 تیر‌ماه در سایت کامپیوتر شماره 5 واقع در ساختمان مجتمع 1 می‌باشد. تحویل کارآموزی از ساعت 8:30 الی 9:45 و تحویل پروژه از ساعت 9:45 الی 11:00 خواهد بود. دانشجویان توجه داشته باشند این زمان، آخرین مهلت است و به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و به علت این که نمرات در همان روز به آموزش دانشگاه اعلام خواهد شد، در صورت غیبت دانشجو به هیچ وجه امکان تحویل پروژه یا کارآموزی در زمانی دیگر وجود نخواهد داشت و نمرة دانشجو به صورت غایب ثبت خواهد شد.

·      حضور خود دانشجو برای تحویل پروژه و کارآموزی الزامی است. در غیر این صورت نمره‌ی دانشجو به صورت غایب ثبت خواهد شد.

·      دانشجویانی که درس پروژه دارند، باید پایان‌نامة خود را همراه سورس برنامه تحویل دهند. پایان‌نامه باید یا به صورت کتبی ارائه شود یا فایل آن تحویل داده شود. پایان‌نامة کتبی نیازی به صحافی ندارد. در صورت نهایی نبودن پایان‌نامه، دانشجویان می‌توانند نسخة پیش‌نویس را ارائه کنند.

·      دانشجویانی که درس پروژه دارند، باید بر روی کار یا تحقیقی که انجام داده‌اند، تسلط کافی را داشته باشند. فلذا با مطالعه‌ی کامل در جلسه حضور یابند.

·      دانشجویانی که درس پروژه دارند، باید تا قبل از تحویل پروژه، برنامة خود را روی کامپیوتر شخصی خود نصب کرده و آماده‌ی تحویل نمایند. مسئولیت کسر نمره در صورت عدم اجرای برنامه بر عهده‌ی خود دانشجو می‌باشد. پیشنهاد می‌شود دانشجویان از نوت‌بوک شخصی خود یا دوستا‌ن‌شان استفاده نمایند.

·      دانشجویانی که درس کارآموزی یا کارورزی دارند، این موارد را باید در روز تحویل کارورزی همراه داشته باشند:

1- گزارش کتبی کارآموزی (حداقل 40 صفحه) 2- نامة رسمی (در سربرگ و با مهر و امضاء شرکت) گواهی 240 ساعت کارآموزی (برای کارآموزی 2 واحدی) یا 360 ساعت کارآموزی (برای کارآموزی 3 واحدی) از محل کارآموزی 3- برگة ارزشیابی کارآموز توسط مسئول کارآموزی با مهر و امضاء شرکت (برگه‌ی خام ارزشیابی در مجموعه برگه‌هایی که دانشجو برای کارآموزی از دانشگاه دریافت کرده است، وجود دارد که باید توسط محل کارآموزی تکمیل و مهر و امضاء شود)

·      دانشجویانی که درس کارآموزی یا کارورزی دارند، باید اطلاعات لازم را بر روی برگه‌های کارآموزی که از دانشگاه تحویل گرفته‌اند، بنویسند.

·      تحویل گواهی کارآموزی از محل کارآموزی الزامی است و بدون آن نمره‌ای برای دانشجو اعلام نمی‌شود. عدم تحویل هر یک از موارد دیگر فوق‌الذکر موجب کسر نمره خواهد شد.

·      اگر سوالی در خصوص تحویل پروژه یا کارآموزی وجود دارد، دانشجو می‌تواند از طریق آدرس ایمیل زیر اقدام نماید:                             mojtaba_shokri@yahoo.com

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
دوشنبه 14 تير 1395  12:45