اطلاعیه بسیار مهم حجاب و عفاف

دانشجوی گرامی:

رعایت پوشش وحجاب درمحیطهای دانشگاهی درابتدا باعث بالارفتن امنیت برای خود شما ودرنهایت به نفع مجموعه دانشگاهی می باشد لذا بمنظور اطلاع رسانی مجددوبا توجه آغاز نیمسال جدیدولزوم رعایت بیشتر در زمینه انتخاب پوشش مناسب در محیطهای دانشگاهی،کلاسها،سرویسهای ایاب وذهاب و...لازم است به مواردذیل(قسمتهائی از بخشنامه حجاب) توجه نمائید.

لازم به ذکراست درصورت عدم رعایت موارد ذکر شده دانشگاه طبق مقررات با شما برخورد خواهد نمود.

مصادیق غیرمجاز برای دختران

-1نپوشاندن کامل موی سر، گردن و هرجای دیگر بدن بجز صورت و دستها تا مچ (مانند استفاده از روسری‌های نازک و کوتاه، نپوشیدن جوراب،استفاده از جوراب نازک و....)

-2استفاده از شلوارهای جذب ،چسبان ، کوتاه و شلوارهایی‌که تعمداً پاره یا وصله داشته باشد ممنوع می‌باشد.

-3مانتوهای نامناسب (مانند: مانتوهای کوتاه بالاتر از زانو،مانتو با آستین کوتاه، مانتوهای بلند دارای چاک بالاتر از زانو وجلو باز، مانتوهای تنگ و چسبان، مانتوهایی با رنگ زننده, تند ،مانتوهای روشن بدن نما و...

-4آرایش صورت و مو به‌ طور غیرمتعارف.

-5بلند بودن ناخن (بیش از حد معمول) استفاده از ناخن مصنوعی، استفاده از جواهرات ناخن یا طرح‌های هنری روی ناخن، استفاده از لاک ناخن در محیط آموزشی ممنوع می‌باشد.

6-رنگ لباسها باید متعادل بوده وموجب جلب توجه نگردد

مصادیق غیرمجاز برای پسران

-1 بلند بودن مو بیش از حد معمول بطوری که از یقه لباس پائین تر بیاید ممنوع می باشد.

-2 استفاده از البسه تنگ و نازک و شلوارهایی که تعمداً پاره و وصله داشته باشند.

-3استفاده از زیورآلات، گردن‌بند، زنجیر، مچ‌بند، دست‌بند، گوشواره.

-4 لباس‌های اندامی مردانه،یقه باز، تنگ و چسبان آستین خیلی‌کوتاه.

جهت مطالعه کامل بخشنامه حجاب و پوشش می توانید به آدرس http://hejab-efaf-damavand.blogfa.com مراجعه نمائید.

ستاد حجاب وعفاف دانشکاه آزاد اسلامی واحد دماوند

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA